Termékek Bérgépek Ajánlatkérés
uszodai párátlanítóra tovább az űrlaphoz »
Műszaki dokumentáció igénylése
tovább az űrlaphoz »
Hírlevél
feliratkozás tovább az űrlaphoz »

Adatkezelési tájékoztató

Speciális légszárítók alacsony páratartalmon és/vagy alacsony hőmérsékleten történő szárításhoz:

Ha 40%-nál alacsonyabb relatív páratartalmat kell biztosítani, vagy +15°C hőmérséklet alatt kell a levegőt szárítani, speciális adszorpciós (deszikkáns, szilikagéles) légszárító készülékeket szükséges alkalmazni (a hűtveszárító készülékek  technológiájukból adódóan ezekben a tartományokban már nem hatékonyak).

Az adszorpciós légszárító készülékek alacsony relatív páratartalom (0%-tól 100 %-ig) és alacsony hőmérséklet (akár -25°C, extrém esetben akár -50°C-ig) esetén is képesek megfelelő hatásfokkal szabályozni a levegő páratartalmát, legyen szó akár technológiai alkalmazásokról vagy épületszárításról.

Alkalmazási területek:
• Jégpályák szárítása • Gyógyszeripari szárítások • Élelmiszeripari szárítások • Hűtőkamrák, fagyasztókamrák szárítása • Faipari szárítások • Szivattyútelepek, vízművek szárítása • Árvízkárok megszüntetése • Múzeumok és irattárak • Elektronikai gyártás...

A megfelelő készülék kiválasztásában segítünk, keressen elérhetőségeinken:   >>> kapcsolat

Cotes Flexible CRP / CRT sorozat

Légcsatornázható adszorpciós légszárító (4.000 - 40.000 m3/h)

 

MODULÁRIS KIALAKÍTÁS

EGYEDI, SZEMÉLYRESZABOTT SZÁRÍTÁSI FELADATOKRA

 

Cotes Flexible CRP/CRT sorozat (14,6 kg/óra-tól 294 kg/óra-ig)

Alkalmazható:

- speciális megrendelői igényekhez alakított szárítási feladatokhoz

 

 

Felhasználási területek:

E speciális Cotes adszorpciós párátlanító sorozat úgy lett kifejlesztve, hogy könnyen igazítható legyen a pontos felhasználási és légszállítási igényekhez.

Az alapkészülék bővíthető ventilátor, elő / utőhűtő modullal a speciális igények kielégítésére. Változtatható fordulatszámú ventilátorokkal könnyen beállítható a kívánt légszállítás.

Többféle szabályozás, felügyelet és riasztás illeszthető a készülékekhez, lehetőség van külső PLC, vagy web alapú épületfelügyelet készülékhez kapcsolására.

 

A Cotes Flexible készülékek elsőrangú szárítást tesznek lehetővé az Ön kívánalmainak megfelelően. Pontosan kiválaszthatja a szükséges légmennyiséget, vagy szárítási teljesítményt a készülékcsaládból.

A Cotes Flexible sorozat légszárítói széles szárítási tartományban és számos szárítási folyamatban alkalmazhatóak, ahol a hatékonyság, sokoldalúság és a megbízhatóság a döntő, és ahol intenzív szárításra (nagy Δx) vagy kivételesen száraz levegőre van szükség.

A Cotes Flexible szárítóberendezéseknek az előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen hőenergiával eltávolítható a nedvesség a forgódobból. A regeneráló levegő felfűtése lehetséges elektromos, gőzős, gázos, melegvizes, termálvizes, vagy hulladék hő hasznosításával is.

 

 vissza »

Ajánlatkérés - Cotes Flexible CRP / CRT sorozat

Termék:*
Név:*
Telefonszám:*
E-mail:*
Üzenet:
Adatkezelés:* Elolvastam és elfogadom az A.S.Hungária Kft. adatkezelési tájékozatóját, és hozzájárulok, az általam önkéntesen magadott adataim alapján felvegye velem a kapcsolatot.

Videó - hűtőkamrák, hűtőházak, hűtött raktárak jégmentesítése, szárítása

Videó - Cotes strapabíró-képességi teszt

Adszorpciós légszárító referenciaképek

A.S.Hungária Kft.
Cím: H-1113 Budapest, Daróci u. 1-3. D épület
Telefon: 06-1/279-1088, 06-1/279-1089
Fax: 06-1/209-2187
E-mail: ash@ash.hu
Web: www.ash.hu